miércoles, 7 de octubre de 2009

espeleotallers 2009 Resultados

Creació de "Blocs" - Espeleocat Tallers 2009 (2)

Dimarts 6.10.09 és realitzà el 5é taller de l’Espeleocat Tallers 2009 tot commemorant els 30 anys de la Federació Catalana d’Espeleologia.

Com es ben sabut aquestes trobades tenen el doble objectiu d’aprofundir en algun tema i conèixer els diferents grups espeleològics catalans.

El tema: Creació de blocs. L’experiència de l’Espeleobloc.
El grup:
Equip de Recerques Espeleologiques (E.R.E.) de l’Agrupació Excursionista Catalunya.


S’inicià la sessió amb la benvinguda del Presidents de la AEC Josep Tapias i de ERE en Jordi Secall.

Seguidament en Josep Ml. Victòria del SIE del CEA presentà les característiques de l’Espeleobloc i diferents tipus de blocs espeleològics catalans, factors d’èxit i trets diferencials d’aquestes noves webs, projectant i comentant les següent imatges:

En Marc Navarro del ERE de l’AEC realitzà una aproximació tècnica i terminològica a les plataformes pel desenvolupament dels blocs, destacant les seves avantatges i deficiències respectives.

Utilitzà el següent material en la seva presentació.La dotzena de participants plantejaren diverses qüestions que generaren un col·loqui que cristal·litzà al final de la sessió en una demostració en temps real, de com elaborar i publicar un article, utilitzant un bloc de proves del company Trujillo.

Com a complement de la sessió incloem un material de creació i enrriquiment de blocs amb blogger i wordpress.El nostre agraïment als companys de l’Agrupació Excursionista Catalunya. Podeu veure la seva web en aquesta adreça.


També podeu consultar aquesta pàgina on trobareu interessants informacions sobre el grup amfitrió, l’ERE de l’AEC.

En resum una activitat voluntariosa que va comptar amb una migrada assistència, mes interessada en conèixer els entrellats d’aquest "nou"medi de comunicació, que amb el propòsit immediat d’engegar un nou bloc personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario